Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe Photoshop Lightroom 3 Bèta beschikbaar

Adobe introduceert Photoshop Lightroom 3 Bèta voor Macintosh en Windows, een publieke preview van nieuwe en verbeterde functionaliteit in de aankomende release.

Lightroom is een workflow-oplossing voor digitale fotografie die semi-professionele en professionele fotografen helpt om al hun foto's vanuit één applicatie te importeren, beheren, aanpassen en presenteren.

Lightroom 3 Bèta is beschikbaar als gratis download op Adobe Labs en toont een preview van nieuwe functies die beschikbaar zullen zijn in Lightroom 3.

De nieuwe functies bevatten onder meer foto's importeren op een intuïtievere manier, ruisreductie, tools voor het verscherpen van foto' s en verbeterde presentatiemogelijkheden. Adobe biedt fotografen de mogelijkheid om de nieuwe features te testen en feedback te geven op het product.

De grote rivaal van Adobe Lightroom is Apple's Aperture, via Amazon (boekaankondiging) verscheen recentelijk een indicatie dat we van Aperture ook zeer binnenkort een versie 3 kunnen verwachten, die Aperture X gaat heten.

De Bèta en meer informatie is te downloaden op http://www.labs.adobe.com/downloads.

Bekijk alle boeken over Lightroom

Redactie
| 30-10-2009
Boeken algemeen