Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby over: Digitale fotografie - deel 3

Wie denkt dat hij alle fotografiegeheimen van Scott Kelby nu wel kent, heeft het mis. Na het ongekende succes van de eerste twee delen van Scott Kelby over Digitale Fotografie, is Scott Kelby terug met een heel nieuw boek.

Hij heeft namelijk sindsdien zoveel nieuwe verbluffende tips en adviezen verzameld, dat hij met gemak een derde boek kan vullen. Ook deel 3 staat weer vol met verrassende trucs waarmee je foto's nog beter worden.

Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je wilt mooie portretten maken waarbij alles, behalve je model, onscherp is. Scott weet raad: 'Neem een erg lage diafragmawaarde (f/1.8 of f/1.4), stel scherp op de ogen en ga bij buitenopnamen in de schaduw staan om overbelichting tegen te gaan.'

Scott verklapt de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop je moet drukken, welke instellingen je moet gebruiken en wanneer.

Aan de hand van bijna tweehonderd goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel veel betere foto's te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto's kunt maken.

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop CS2 boek voor digitale fotografen en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

Scott Kelby over: Digitale fotografie - deel 3 - Scott Kelby
Pagina's: 192
Prijs: € 19,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043018470

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 21-10-2009
lifestyle