Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Stemmen voor fotowedstrijd Weird and Wonderful

Op 1 oktober 2009 zijn de genomineerden voor fotowedstrijd 03 van Fotografie.nl bekend gemaakt. Een deskundige jury heeft 24 foto's gekozen uit ruim 600 inzendingen die deze zomer ingezonden zijn voor de fotowedstrijd Weird and Wonderful. Vanaf nu kan er gestemd worden op de drie favoriete foto's naar keuze.

Van 23 juni 2009 tot 23 september 2009 kon iedereen, van amateur tot professional, van creatieveling tot techneut, een foto inzenden die paste in het thema Weird and Wonderful. Na een niet al te strenge voorselectie werden deze foto's op de website van Fotografie.nl geplaatst.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: My Prince

De jury bestond uit medewerkers van Fotografie.nl: Alex de Smit, fotograaf en hoofdredacteur van Fotografie.nl, Cees Visser, auteur voor Fotografie.nl, en Lars Polder, welbekend als redacteur van Fotografie.nl, schrijver en expert op het gebied van fototechniek.

Als selectiecriteria werden fotografische kwaliteit en originaliteit gehanteerd.
Alex de Smit, hoofdredacteur Fotografie.nl: "De 24 genomineerde foto's zijn stuk voor stuk plaatjes. Het thema is goed opgepakt. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de foto's, het niveau lag erg hoog dit keer."

De genomineerde foto's werden door zowel professionele fotografen als amateurfotografen ingestuurd. Op 8 december 2009 zal bekend gemaakt worden welke drie foto's de publiekswinnaars zijn.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: Party Animals

De eerste prijswinnaar ontvangt een Nikon D5000 KIT AF-S DX 18-55 II, ter waarde van € 859,-. Voor de tweede prijs heeft Transcontinenta een Lastolite Lumen8 F400 studioflitsset 2x 400 Ws ter waarde van € 535,- beschikbaar gesteld. Met de derde prijs mag je 5 fotoboeken kiezen uit de collectie van Pearson Education fotoboeken.

De sponsors

Deze fotowedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Nikon, Transcontinenta en Pearson Education.

Iedereen kan 1 keer stemmen op drie favorieten.

Redactie
| 02-10-2009
lifestyle