Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

The Best Camera: applicatie voor iPhone

www.thebestcamera.com

Sommige dingen zijn zo populair dat ze onaantastbaar zijn. Neem de iPhone. Daar zit een camera in, maar die is nogal beperkt. Dat is een zwakte. En het is een kracht. Chase Jarvis (http://www.chasejarvis.com), fotoprofessional en expert op het gebied van de iPhone-fotografie, heeft z'n belangrijkste tips op een rijtje gezet.

Het zijn er vijf. Een daarvan is: vermijd snel bewegende onderwerpen. Daar zou je onbedaarlijk om kunnen gaan lachen. Maar het is ook een waarheid als een koe. Net als de tip: houd het eenvoudig. Die is zo goed dat je hem haast niet hardop durft uit te spreken.

The best camera is the one that's with you

Jarvis zegt: 'The best camera is the one that's with you', en dat is een zeer belangwekkende uitspraak. Hij maakt 1 tot 1000 foto's per dag met z'n iPhone.
Al zijn inzichten en expertise op het gebied van de iPhone-fotografie heeft hij neergelegd in de applicatie www.thebestcamera.com The Best Camera, waarmee je foto's opneemt, bewerkt en deelt, bijvoorbeeld in de eraan gekoppelde online community voor iPhone foto's. Je kunt er ook Jarvis' boek met iPhone-foto's zien.

www.thebestcamera.com

Denk hier niet te min over. We zien hier de geboorte van een trend. Dit zet door. Hoe lang duurt het nog voordat er een Photoshop-plugin komt, waarmee je je ragscherpe reflexfoto's de iPhone-look kunt geven?

Bekijk ook het boek The Best Camera Is The One That's With You

L. Polder
| 29-09-2009
lifestyle