Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Software

Adobe lanceert Photoshop Elements 8

Photoshop Elements 8 is gelanceerd voor Windows en Mac. Met de nieuwste versie van Photoshop Elements gaat Adobe weer een stap verder met het beschikbaar stellen van prettige innovaties.

Met de verbeterde organizer kunnen de Windows-gebruikers van Photoshop Elements 8 nu eenvoudig hun media beheren en foto's en videoclips sneller vinden. De nieuwe Auto-Analyzer-functie analyseert en labelt media zodat gebruikers snel de meest interessante content vinden van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast identificeert de People Recognition-functie gezichten van mensen in foto's en verbindt de functie namen aan de gezichten.

Verder kunnen gebruikers hun bestanden nu op meerdere computers automatisch synchroniseren.

Photoshop Elements 8 voor Mac bevat nu dezelfde intelligente fotobewerkingsmogelijkheden als de Windows-versie. Als aanvulling op de Photomerge Exposure-, Recompose- en Quick Fix previews-functies, bevat Photoshop Elements 8 voor Mac ook Scene Cleaner. Deze tool maakt het mogelijk om ongewenste elementen op een serie foto's weg te poetsen, zoals toeristen of auto's, om een perfecte scène te creëren.

De Smart Brush helpt gebruikers om met één enkele klik bijzondere effecten aan te brengen, precies waar zij willen. De Touch-up brushes versnellen normale bewerkingstaken, zoals het witter maken van tanden en het creëren van heldere blauwe luchten.

Adobe Photoshop Elements 8 voor Windows is nu beschikbaar en Adobe Photoshop Elements 8 voor Mac is vanaf oktober 2009 beschikbaar. Adviesverkoopprijs is 99 euro inclusief btw.

Meer info op www.adobe.nl.

Gratis trainingsvideo's over Photoshop Elements zijn te vinden op Adobe TV: http://tv.adobe.com.

Redactie
| 23-09-2009
Boeken algemeen