Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Tips & Trucs voor de digitale spiegelreflexcamera

Het doel van dit boek is om zonder ingewikkelde theorie het maken van foto's leuker en makkelijker te maken. In het boek zijn tips over allerlei onderwerpen verzameld: over compositie, over het werken met het histogram op de camera, over het vastleggen van de zon, de maan en de sterren en nog 55 geheel andere tips.

Dit boek gaat ervan uit dat u in RAW fotografeert. Met een RAW-bestand kunt u immers veel kanten op. Kleurcorrectiemogelijkheden, witbalansaanpassingen, het redden van hoge lichten, openhouden van de schaduwen: het zijn allemaal aanpassingen die onmogelijk of moeilijk zijn in JPEG-bestanden.

Fotografeert u desalniettemin in JPEG, dan is dit boek ook voor u: de meeste tips in dit boek zijn ook geschikt voor de JPEG-fotograaf.

Naast tips van de auteur bevat het boek tips van vier fotografen die vertellen hoe zij hun specifieke onderwerp fotograferen. Aan het woord komen podiumfotograaf Hans Speekenbrink, landschapsfotograaf George Burggraaff, studiofotograaf Hans de Kort en straatfotograaf Bas de Meijer.

Tips & Trucs voor de digitale spiegelreflexcamera - Hans Frederiks
Pagina's: 192
Prijs: € 19,90
Uitgever: Van Duuren
ISBN: 9789059403987

Redactie
| 17-09-2009
lifestyle