Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Oproep voor enthousiaste amateur sportfotografen

foto: © Sarah Ahmed, courtesy of Sony World Photography Awards 2009
Winner of Campaign Award 2009

Als je van sport houdt en fotografie je hobby is, stuur dan nu je foto in voor de Sony World Photography Awards 2010. Ze zijn namelijk op zoek naar de beste amateur voetbalfoto's voor de 2010 Campaign Award.

De Campaign Award, een combinatie van de wereldwijde liefde voor voetbal en sportfotografie, zal worden toegewezen aan die fotograaf wiens foto het beste de emotie en passie voor voetbal uitbeeldt gezien vanuit het standpunt van de fans en supporters.

De award wordt voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar werd deze gewonnen door de Pakistaanse fotograaf Sarah Ahmed met haar foto getiteld: The Love of the Game: a cook, a cleaner, a mother...and an attracking midfielder.

Alle ingestuurde foto's worden getoond in de galerie van de website Sony World Photography Awards, en kunnen door het publiek worden beoordeeld.

De top 100 van alle inzendingen zal worden gepresenteerd aan een jury met als voorzitter Delly Carr, die de meeste awards voor sportfotografie ter wereld op zijn naam heeft staan.

De beloning: tickets, met reis en accommodatie, voor een van de wedstrijden van de FIFA World Cup in Zuid-Afrika, plus een DSLR-camera.

Meer info: www.worldphotographyawards.org.

Gertrude Boers
| 03-09-2009
Boeken algemeen