Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Sony Twilight Football

Sony wil graag op grootste wijze laten zien hoe goed de nieuwe beeldsensortechniek Exmor R het onder slechte lichtomstandigheden doet en organiseert daarvoor wereldwijd het Twilight Football Festival. Fotografie.nl gaat het evenement verslaan.

22 september 2009. Op zeven indrukwekkende locaties in de wereld zullen geselecteerde amateurteams de sportieve strijd aangaan.

Bergen en ijs in Chamonix, Franse Alpen, de Tintagel kasteelruïne (Koning Arthur) in Engeland, de Iguazú watervallen in Argentinië, het historische en romantische Venetië, de magische rotsformaties van Antequera in Spanje, de goudgele Pinnacle-woestijn in Australië en tot slot Zuid-Afrika, ook de plek van de finale van dit festival tijdens het Fifa Wereldkampioenschap Voetbal in 2010.

Inmiddels is de selectieprocedure voor de teams in volle gang. In Nederland houdt Voetbal International zich ermee bezig.

Erbij zijn kan!

De wedstrijden vinden plaats op 22 september, wereldwijd; het startsignaal klinkt als lokaal de schemering intreedt. Fotografisch een prachtmoment: laag licht, lange schaduwen, fraai gekleurde luchten. Een uitdaging om juist dan spectaculaire acties vast te leggen.

Winnaars van de door Sony georganiseerde fotowedstrijd kunnen de wedstrijd bijwonen en fotograferen. De wedstrijd sluit op 16 augustus (dus wees snel!). Stuur daarvoor maximaal drie zo spectaculair mogelijke actiefoto's in.

Alle informatie is te vinden op de speciale Sony website. Inschrijven kan hier.

L. Polder
| 12-08-2009
lifestyle