Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Verborgen Veluwe

Dit is een ander boek over de Veluwe. Een boek dat de verborgen rijkdom van dit unieke gebied ontsluiert met adembenemende foto's en verrassende teksten.

De Veluwe kan zich meten met de allergrootste natuurgebieden van Noordwest-Europa en heeft - ook in internationaal opzicht - een bijzonder rijke natuur- en cultuurhistorische waarde.

Verborgen Veluwe legt de schatten van dit waardevolle gebied bloot. Het is een boek om in rond te zwerven. De sporen van de rendierjagers te vinden, de kou van de ijstijden te voelen en witte wieven te zien dansen. Kortom, een boek dat één van de mooiste eigenschappen van de mens losmaakt: verwondering. En in dit geval verwondering van de natuur.

Ruben Smit is niet alleen ecoloog en voormalig docent natuurbeheer, hij is ook een vermaard fotograaf. Zijn foto’s staan in allerlei nationale en internationale tijdschriften als National Geographic, NaturFoto, Grasduinen en Wildlife Magazine. Hij heeft ook diverse boeken op zijn naam staan.

Woensdag 30 september 2009 houdt fotograaf en ecoloog Ruben Smit een lezing in CODA Museum te Apeldoorn over Verborgen Veluwe, getiteld Verborgen Veluwe, het verhaal achter de foto's.

Zijn lezing over de Veluwe in CODA wordt geïllustreerd met prachtige foto’s die de verborgen rijkdom van dit bijzondere natuurgebied verbeelden. Het is mogelijk tijdens deze avond het boek Verborgen Veluwe van Ruben Smit te laten signeren.

Verborgen Veluwe - Ruben Smit
Pagina’s: 160
Prijs: € 17,90
Uitgever: Tirion Uitgevers BV
ISBN: 978905210626

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 09-08-2009
lifestyle