Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Michael Jackson-Life of a Legend

The best picture tribute to Michael Jackson, the King of Pop

De Britse muziekjournalist Michael Heatley schreef al meer dan dertig biografieën en deed vijf jaar onderzoek naar The Jacksons. Na de onverwachte dood van Michael Jackson eind vorige maand, selecteerde Heatley 200 foto’s uit zijn archief en voegde ze samen tot een indrukwekkend eerbetoon.

Naast prachtig beeldmateriaal biedt dit boek veel gedenkwaardige feiten over de verschillende periodes van Michael’s turbulente leven- van zijn jeugdjaren met de Jackson 5, zijn succesvolle solocarrière tot de laatste moeilijke jaren voor zijn tragische dood.

Michael Jackson kan met recht een legende genoemd worden. Net als bij Elvis en John Lennon zal iedereen zich herinneren waar men zich bevond op het moment dat ze hoorden dat hij dood was. Hij was pas vijftig jaar oud, maar was al een superster op elfjarige leeftijd.

Hoewel de grote dagen van succes al achter hem lagen, stond hij op het punt een grote comeback te maken in de showbiz. Zijn muziek, de verkoopcijfers, en het aantal sterren die in zijn voetsporen succes boekten onderstrepen dat hij, ongeacht zijn controversiële persoonlijkheid, zeker een van de grootsten was.

De foto's tonen het leven van deze legende, vanaf de vroegste jaren van zijn jeugd tot aan het beeld van de superster die uitkijkt over de cover van Thriller, het best verkochte album ooit.

Michael Jackson- Life of a Legend geeft een uniek beeld van het leven en werk van een van de populairste en meest geliefde muzikanten van de afgelopen 50 jaar: een blijvende herinnering aan de King of Pop.

Michael Heatley is auteur van meer dan honderd muziekbiografieën, sportboeken en tvboeken. Van zijn biografie van de overleden dj John Peel werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Michael Jackson-Life of a Legend - Michael Heatley
Prijs: € 23,63
Uitgever: Headline via Nilsson & Lamm
ISBN: 9780755360536

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 08-07-2009
Boeken algemeen