Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Filefox: professioneel bestanden uitwisselen

Voor iedereen die regelmatig honderden MB’s wil kunnen versturen en ontvangen, maar opziet tegen investeringen als een FTP-server, is Filefox een uitkomst. Een CD of DVD per post of per koerier verzenden is ook niet langer nodig. Grafische gegevens, foto’s, films en andere grote bestanden zijn voortaan vanaf elke plek ter wereld te benaderen.

Voor het gebruik van Filefox is geen speciale software nodig; een standaard webbrowser is voldoende. Je kiest je eigen Filefox adres, bijvoorbeeld: http://jansenfotografie.filefox.nl en je kunt direct beginnen. Je eigen Filefox.COM adres krijg je er gratis bij. Lees eerst even de Quickstart instructie om Filefox optimaal in gebruik te nemen.

Per gebruiker kunnen permissies worden toegekend en gebruikers kunnen bestanden downloaden en indien gewenst ook uploaden. Gebruikers van jouw Filefox hebben daarvoor geen eigen betaald Filefox-abonnement nodig! Je kunt per gebruiker instellen of Filefox in het Nederlands of Engels wordt getoond.

Filefox biedt maximale functionaliteit. Wanneer je bijvoorbeeld overschakelt naar “Thumbnail weergave” zie je van al je bestanden een voorvertoning. Handig om snel door foto’s te bladeren. Filefox zit vol met tools die het makkelijk maken om je bestanden te beheren en te versturen. Klik op de HELP-knop in je Filefox voor een overzicht van alle functies.

Versleuteling, virusprotectie en automatische back-ups

Filefox BASIC kost 19,95 euro per maand. De minimale contractsduur is drie maanden. Filefox werkt niet met een ‘tegoed’ dat plotseling niet meer toereikend is, maar biedt de zekerheid van continuïteit. Filefox is een veilig en betrouwbaar product dankzij versleuteling, virusprotectie en automatische back-ups.

Proefabonnement

Om Filefox te ontdekken ga je naar www.filefox.nl en sluit je een Free Trial af. Deze Free Trial is begrenst op 100MB schijfruimte, maar kun je verder volledig beheren. Maak alvast folders aan voor al je relaties en begin met het uitwisselen van bestanden. Je zult direct al merken dat Filefox jouw (hele) snelle internetverbinding optimaal benut. Een Free Trial verplicht je overigens tot niets. Tot 2 maanden na het afsluiten van je Free Trial kun je deze nog omzetten naar een abonnement.

Wanneer Filefox je bevalt en je het proefabonnement omzet naar een abonnement, vermeld dan de code “fotograaf” in het commentaar-venster en je ontvangt 1000 MB extra schijfruimte bij een BASIC abonnement en 2000 MB bij een PRO abonnement. Deze actie loopt tot 31 Augustus.

Ingezonden mededeling
| 03-07-2009
lifestyle