Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Profprints

Veel gestelde vragen - Printservice

Terug naar 'Veel gestelde vragen' overzichtspagina

Profprint 'mat', is dit echt 100% mat papier, of heeft het papier toch nog een een 'ei-glans'?

Het papier is halfmat, dus met een hele lichte glans. Echt ‘mat’ hebben wij niet, tenzij er een matfolie overheen gezet wordt. Maar dan wordt er wel erg ingeleverd in het contrast en de brilliantie.

En is het oppervlakte van Profprint 'mat' glad, of bestaat het als het ware uit hele kleine bobbeltjes?

Het is geheel glad, zonder bobbeltjes.

Kan ik eerst een proefafdruk laten maken?

Ons printsysteem is totaal geautomatiseerd, dat betekent dat er geen operator aan te pas komt, dus als een afdruk naar jouw idee te licht te donker of in andere wijze een aanpassing nodig heeft dien je die aanpassing zelf aan te brengen in je digitale bestand.

Het printsysteem is in hoge mate stabiel dus kun je na wat ervaring met het printsysteem goed inschatten hoe je prints eruit komen te zien. Mocht je die ervaring nog niet hebben dan is het verstandig om eerst een proefje te maken. Als je een serie of een hele grote afdruk wilt laten maken doe je er verstandig aan van 1 of meerdere beelden een uitsnede te maken en deze te laten afdrukken met dezelfde vergrotingsmaatstaf als je uiteindelijke afdruk Zo kun je optimaal bepalen of je vooraf nog een beeldaanpassing moet uitvoeren om een afdruk te krijgen zoals jij deze exact wilt hebben.

Het bestellen van zo'n proefafdruk gaat gewoon via de bestelmodule. Mocht de uiteindelijke printopdracht een waarde hoger dan 500 euro bedragen kun je het bedrag wat je aan de proefjes hebt uitgegeven terugkrijgen. Neem hiervoor contact op met Printservice support.
Proefafdrukken voor een opdracht kleiner dan 500 euro komen geheel voor eigen rekening.

|