Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Het beste van Photoshop Elements 7

De nieuwste en populairste technieken voor het bewerken van foto's

Scott Kelby behandelt samen met Matt Kloskowski de beste technieken van Photoshop Elements 7. Ze onthullen de geheimen van professionals en vertellen wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom.

Dit is de tweede editie waarin Kelby samenwerkt met Matt Kloskowski. Kloskowski is columnist voor de nieuwsbrief Adobe Photoshop Elements Techniques en auteur van verschillende artikelen over Elements en geeft online les over het onderwerp.

Adobe heeft niet veel nieuwe functies toegevoegd aan Photoshop Elements 7. Aangezien het programma niet vol met nieuwe voorzieningen zit, hebben Matt en Scoot enkele nieuwe technieken aan dit boek toegevoegd, inclusief hun nieuwste technieken voor het werken met RAW-foto's.

De auteurs laten achterwege wat er allemaal al gezegd is over Elements. Zo is er bijvoorbeeld geen apart hoofdstuk over het palet lagen, tekengereedschappen en filters. Alleen de belangrijkste, meest gevraagde en nuttige technieken voor digitale fotografen worden besproken.

Deze editie van dit boek is geschikt voor zowel Windows- als Macintosh-gebruikers.

Het boek is overzichtelijk en praktisch ingedeeld. Als je bijvoorbeeld in een portret de tanden witter wilt maken, dan ga je naar die techniek in hoofdstuk 7 en kun je onmiddellijk aan de slag.

De foto's die als voorbeeld gebruikt zijn kun je downloaden om mee te oefenen.

De onderwerpen

• In een handomdraai kleurcorrecties uitvoeren
• Veelvoorkomende problemen met digitale foto’s oplossen
• Portretten retoucheren als een professional
• Ongewenste objecten verwijderen
• Indrukwekkende effecten toepassen en fotomontages maken
• Professionele technieken voor het maken van selecties
• Een fotowebsite, poster of wenskaart ontwerpen
• Foto’s beheren, omgaan met RAW en nog veel meer.

Over de auteurs

Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Layers, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals (NAPP), trainingsmanager van de Adobe Photoshop Seminar Tour en een veelgevraagd spreker. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking op zijn naam staan. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl maken zijn boeken, seminars en trainingen tot een groot succes.

Matt Kloskowski is een Photoshop-kenner en auteur van verschillende boeken over Photoshop, Elements en Illustrator. Hij geeft jaarlijks aan duizenden mensen les over Photoshop en digitale fotografie. Hij is werkzaam bij de National Association of Photoshop Professionals (NAPP), instructeur op het toonaangevende congres Photoshop World en medepresentator van de populaire videopodcast Photoshop User TV.

Het beste van Photoshop Elements 7 - Scott Kelby/Matt Kloskowski
Pagina's: 224
Prijs: € 24,95
Uitgever: Pearson Education (VS)

Redactie
| 29-06-2009
Boeken algemeen