Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Photoshop Elements 7.0

Een praktisch werkboek voor digitale beeldbewerking

Digitale fotografie is niet meer weg te denken uit deze tijd. Bijna iedereen beschikt wel over een digitale fotocamera. De digitale spiegelreflexen zijn aan een ware opmars bezig. Er worden heel veel digitale opnames gemaakt. Maar, wat te doen met al dat opgenomen beeld?

Alleen bekijken op de computer na het opslaan is natuurlijk zonde van al die kostbare herinneringen. Digitaal beeldbewerken met behulp van diezelfde computer is inmiddels een geliefde bezigheid. Het wordt de digitale doka genoemd. Adobe Photoshop Elements 7.0 is hierbij bijna onmisbaar.

De huidige versie 7.0 maakt het mogelijk snel de afbeeldingen binnen te halen op de computer dankzij de Organizer functie. Daarna zijn de beelden redelijk eenvoudig te bewerken, van teksten te voorzien, mailbijlages te maken en zelfs complete websites te genereren uit wel vijftig verschillende sjablonen.

Dit praktische werkboek neemt u mee in deze geheimen van beeldbewerken op de computer met behulp van Elements 7.0. Er staan heel veel screenshots in van de toegepaste handelingen op voorbeeld foto's. Voor iedereen begrijpelijk en duidelijk uitgelegd met de 'voor en na' afbeeldingen erbij, zodat deze handelingen op eigen beeldmateriaal toegepast kunnen worden.

Een greep uit de inhoud:
• bestanden openen, bewerken en opslaan
• werken met lagen waar aanpassingen in gedaan worden
• selecteren met diverse gereedschappen
• verbeteringen op je afbeeldingen toepassen
• teksten in foto's aanbrengen
• afbeeldingen aanpassen voor websites en e-mail
• tekenen en schilderen

Over de auteur

Jim Moor is vakfotograaf, docent vakfotografie en verzorgt cursussen digitale fotografie en beeldbewerking. Zijn workshops en seminars over fotografie staan bekend om de vakkundigheid en de heldere, ongedwongen manier van presentatie.

Photoshop Elements 7.0 - Jim Moor
Pagina's: 189
Prijs: € 24,95
Uitgever: SU "de Ronde Tafel' te Bilthoven
ISBN: 9789080123854

Redactie
| 03-06-2009
Boeken algemeen