Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Photoshop CS4 – de basis

Photoshop CS4 is wereldwijd dé standaard voor digitale beeldbewerking. Het programma heeft zoveel mogelijkheden, dat een gedegen kennis noodzakelijk is om tot goede resultaten te komen.

Stapsgewijs komen alle functies en mogelijkheden van Photoshop CS4 aan bod om indrukwekkende beeldbewerkingen uit te kunnen voeren in het programma. Van foto’s corrigeren en retoucheren tot beeldmontage en het gebruik van filters worden alle basishandelingen besproken.

Ook meer geavanceerde zaken zoals kleurbeheer en het maken van perfecte afdrukken, en de programma’s Adobe Bridge en Camera RAW komen uitgebreid ter sprake. Verder zaken als vrijstaand maken, beeldmontage, omzetten in zwart-wit, klonen en retoucheren, verscherpen, en meer.

Het boek bevat oefeningen en aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. Ieder hoofdstuk begint met een tweetal overzichtspagina's waarop de basis van dat hoofdstuk is samengevat. Zo is er in een oogopslag te zien waar het hoofdstuk betrekking op heeft. De oefenbestanden zijn te vinden op internet.

Over de auteur

Johan Kerver is oprichter van The Result Builders, een bedrijf gespecialiseerd in grafische computer-trainingen, kleurbeheer en digital asset management. Hij schreef al vele boeken over grafische software en kleurbeheer. Dit boek is bovendien vertaald in het Deens.

Photoshop CS4 – de basis - Johan Kerver
Pagina's: 272
Prijs: € 7,50
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043017534

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 28-05-2009
lifestyle