Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Toptips - digitaal fotograferen

Voor het eerst onthult Michael Freeman zijn beste technieken die hij ontwikkelde tijdens zijn ervaringen als fotograaf overal ter wereld. Toptips - digitaal fotograferen staat boordevol praktische oplossingen en vernieuwende benaderingen voor de beste foto's.

Er worden zoveel nieuwe uitvindingen gedaan voor camera's, lenzen en software voor beeldbewerking dat veel mensen het idee krijgen dat het allemaal oneindig ingewikkeld geworden is.

Digitale opnamen lijken voor enorme hoeveelheden informatie, technieken en allerlei knoppen te zorgen. Door de enorme hoeveelheid mogelijkheden van de digitale fotografie dreigen fotografen in een moeras van menukeuzen, knoppen, muisklikken en irritante hoeveelheden details terecht te komen.

Met dit boek wil Michael Freeman orde in deze chaos aanbrengen. Hij vertelt over de essentie van het fotograferen.

Deze uitgebreide gids staat vol suggesties en technieken die Freeman verzamelde tijdens zijn jarenlange ervaring als topfotograaf. Onschatbare informatie voor zowel beginners, toegewijde liefhebbers als ervaren professionals.

Leer denken als een professional en haal het beste uit de camera. Leer goed met de computer te werken en foto's praktisch te ordenen.

Van Michael Freeman verscheen ook:
Compositie en vormgeving in digitale fotografie
Licht en Belichting in digitale fotografie
Digitale fotografie bij weinig licht
Digitale Fotografie - High Dynamic Range

Toptips - digitaal fotograferen - Michael Freeman
Pagina’s: 176
Prijs: € 15,00
Uitgever: Librero
ISBN: 9789057644290

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 18-05-2009
lifestyle