Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Adobe Photoshop CS4

Classroom in a Book

Met Classroom in a Book krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

Adobe Photoshop CS4 - Classroom in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Adobe Photoshop. Belangrijke onderwerpen zijn het retoucheren van digitale foto's, het gebruiken van lagen en maskers, het navigeren door de werkruimte en foto's voorbereiden voor internet en drukwerk.

De nieuwste functies in CS4 worden besproken plus nuttige technieken voor het stroomlijnen van werkzaamheden en het presenteren van foto's. Talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden dragen bij tot productief en ervaren gebruik van Photoshop.

U kunt het boek van begin tot eind volgen of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Iedere les wordt afgesloten met een overzicht van wat in die les behandeld is. Voor gebruikers van de Engelse versie is achterin een handige woordenlijst opgenomen.

De lessen zijn ontworpen om in eigen tempo aan de slag te gaan. Ze behandelen allereerst de basisprincipes en eigenschappen van het programma voor beginners, daarnaast bieden ze veel geavanceerde mogelijkheden met tips en technieken voor het gebruiken van de laatste versie van deze toepassing.

In deze editie worden veel nieuwe voorzieningen van Photoshop CS4 besproken zoals het palet Aanpassingen, de toepassingsbalk die snel toegang biedt tot belangrijke instellingen; en het palet Maskers, met uitgebreide controle over maskers en kanalen.

Daarnaast aandacht voor de verbeterde versie van de bestandsindeling Camera Raw, het palet Kroonbron en de schuifregelaar Levendigheid, en het aanpassen van de scherptediepte van een afbeelding om zowel de voor- als achtergrond scherp te krijgen.

In deze editie van Adobe Photoshop CS4 - Classroom in a Book komen naast Adobe Photoshop Lightroom - de werkset voor professionele fotografen - ook enkele voorzieningen van Adobe Photoshop CS4 Extended aan de orde. Photoshop Extended levert extra functies voor professionele, technische en wetenschappelijke gebruikers en is bedoeld voor diegenen die speciale effecten willen creëren in video's of in bouwkundige, wetenschappelijke of technische afbeeldingen.

Inclusief cd met lesbestanden, instructievideo’s en stockfoto’s. De software Adobe Photoshop CS4 is niet inbegrepen bij dit boek.

Adobe Photoshop CS4
Pagina's: 480
Prijs: € 35,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043017480

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 10-04-2009
Boeken algemeen