Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Dieren fotograferen

Voorbereiding, techniek en werkwijzen

Het fotograferen van dieren in de vrije natuur wordt steeds populairder en is dankzij de opkomst van de digitale fotografie zeer bereikbaar geworden. Waar het echter velen aan ontbreekt, zijn de kennis en vaardigheid om wilde dieren goed te fotograferen.

Natuurfotograaf Steven Ruiter fotografeert nu zo’n dertig jaar met veel succes dieren in de vrije natuur en deelt zijn ervaringen en kennis in dit boek. Op heel persoonlijke wijze verschaft hij de lezer kostbare informatie over de fijne kneepjes van dierenfotografie. Zijn achtergrond als bioloog komt daarbij goed van pas.

De prachtige fotografie, in combinatie met de eenvoudige uitleg over hoe de foto’s tot stand gekomen zijn, maakt deze uitgave tot een uniek naslagwerk en bijzonder fotoboek voor ieder die beter dieren wil leren fotograferen.

Steven Ruiter is bioloog, leraar en fotograaf. Al in 1978 werd hij ‘ontdekt’ door Paul Huf. Sinds 1983 houdt hij zich bezig met natuurfotografie. Zijn werk is regelmatig te zien in binnen- en buitenlandse tijdschriften. Dankzij zijn didactische ervaringen en fotografieworkshops die hij geeft, weet hij als geen ander wat de voetangels en klemmen zijn bij amateurfotografen.

Dieren fotograferen - Steven Ruiter
Pagina's:
Prijs: € 24,95
Uitgever: Tirion Natuur
ISBN: 9789052107509

BESTEL DIT BOEK:

Ingezonden mededeling
| 10-04-2009
lifestyle