Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Genomineerden fotowedstrijd 02 Fotografie.nl bekend

De genomineerden voor fotowedstrijd 02 van Fotografie.nl zijn bekend. Een deskundige jury heeft 24 foto's gekozen uit ruim 600 inzendingen die deze winter ingezonden zijn voor de fotowedstrijd Thank God for Music. Vanaf nu kan er gestemd worden op de drie favoriete foto's naar keuze.

Van 23 december 2008 tot 23 maart 2009 kon iedereen, van amateur tot professional, van creatieveling tot techneut, een foto inzenden die paste in het thema Thank God for Music. Na een niet al te strenge voorselectie werden deze foto's op de website van Fotografie.nl geplaatst.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: Moke

De jury bestond uit medewerkers van Fotografie.nl: Alex de Smit, fotograaf en hoofdredacteur van Fotografie.nl, Cees Visser, auteur voor Fotografie.nl, en Lars Polder, welbekend als redacteur van Fotografie.nl, schrijver en expert op het gebied van fototechniek.

Als selectiecriteria werden fotografische kwaliteit en originaliteit gehanteerd.
Alex de Smit, hoofdredacteur Fotografie.nl: "Het was wederom niet gemakkelijk om uit de vele inzendingen 24 finalisten aan te wijzen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de foto's, het niveau lag hoog dit keer."

De genomineerde foto's werden door zowel professionele fotografen als amateurfotografen ingestuurd. Op 8 juni 2009 zal bekend gemaakt worden welke drie foto's de publiekswinnaars zijn.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: The devil made me do it

De eerste prijswinnaar ontvangt een Fujufilm FinePix S100FS ter waarde van € 599,-. Voor de tweede prijs heeft Calumet een waardebon van € 450,- beschikbaar gesteld. De derde prijs is een Redged TSC 424 statief ter waarde van € 399,-, beschikbaar gesteld door Cameraland.

De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Fujifilm, Calumet Photographic en Cameraland.

Iedereen kan 1 keer stemmen op drie favorieten.

Redactie
| 02-04-2009
lifestyle