Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie voor Dummies

Er is een goede reden voor het toenemende enthousiasme over digitale fotografie. De mogelijkheden van moderne digitale camera's zijn enorm. Kleine modellen die in je zak passen, zijn tegenwoordig in staat foto's te maken die een betere kwaliteit hebben dan de professionle modellen van zo'n vijf á zes jaar geleden - en dat voor prijzen die een tijdje terug nog voor onmogelijk werden gehouden

De afgelopen jaren zijn er talloze hulpmiddelen voor digitale fotografie bijgekomen: nieuwe cameramodellen, nieuwe software, ladingen gadgets en accessoires en functies.

Voor veel mensen kan de overdaad aan voorzienigen enigszins intimiderend zijn. Ten eerste krijg je te maken met fotojargon: f-stop, sluitertijd, scherptediepte en dergelijke. Daarnaast maak je kennis met een brij aan digitale termen zoals megapixel en raw.

Deze zesde editie Digitale fotografie voor Dummies maakt je wegwijs in de nieuwste hulpmiddelen en technieken voor digitale fotografie. Het omvat alle aspecten van digitale fotografie.

Het biedt hulp bij uitzoeken van de apparatuur die het beste bij jouw fotografiestijl past en bij het combineren van de nieuwste digitale innovaties met traditionele fotografietechnieken. Al snel zul je elk onderwerp professioneel kunnen fotograferen, van een pasgeboren baby tot een stadslandschap.

Julie Adair King is auteur van diverse boeken over digitale fotografie en geeft les in fotografie. Serge Timacheff is de officiële fotograaf van de internationale schermfederatie en fotografeert bij de Olympische Spelen.

Digitale fotografie voor Dummies, zesde editie - Julie Adair King/Serge Timacheff
Pagina's: 315
Prijs: € 17,95
Uitgever: Pearson Education
ISBN: 9789043017114

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 18-03-2009
lifestyle