Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Digitale fotografie bij weinig licht

Het einde van de dag, het leven binnenshuis en een heel scala van avondlijke activiteiten vormen een onuitputtelijke bron van fotografische onderwerpen. Dankzij de continue en spectaculaire vooruitgang van de digitale fotografie, zijn deze onderwerpen nu gemakkelijker dan ooit te benaderen.

In dit boek legt Michael Freeman uit hoe om te gaan met camera’s, de fotografische uitrusting en de software die nodig zijn om opnamen die genomen zijn met weinig licht tot leven te brengen.

Daarnaast leert hij hoe u een en ander kunt toepassen en gebruiken. Vervolgens geeft hij goede raad over allerlei zaken als het schatten van de juiste ISO-waarde, het opstellen van extra verlichting en nog veel meer.

Dit boek toont spectaculaire foto's van zonsopkomsten, zonsondergangen, schitterend stedenschoon en door de maan verlichte landschappen, waarbij verteld wordt hoe die opnamen zijn gemaakt zodat je hierna zelf ook dergelijke foto's kunt maken.

• Informatie over uw camera om schitterende foto’s onder moeilijke omstandigheden te maken.
• Gemakkelijk te volgen lesmateriaal om in de digitale donkere kamer de perfecte foto’s bij bestaand licht te creëren.
• Hedendaagse technieken zoals High Dynamic Range Imaging (HDRI) worden behandeld.
• Uitleg digitale camera en de functies die nodig zijn om fotografie bij bestaand licht te bedrijven, zoals hoge ISO-waarden en lange belichtingstijden.

Michael Freeman is een wereldberoemde fotograaf en schrijver. Hij heeft zich gespecialiseerd in reis- en architectuurfotografie en in Aziatische kunst. Hij is vooral bekend vanwege zijn kennis over bijzondere effecten.

Freeman heeft veel gefotografeerd voor het tijdschrift Smithsonian en voor verschillende uitgevers overal ter wereld zoals Time-Life Books, Reader’s Digest, Condé Nast Traveler en GEO.

Hij levert tevens regelmatig bijdragen aan het tijdschrift Photo District News. Freeman heeft meer dan twintig boeken over fotografie geschreven en er zijn meer dan een miljoen exemplaren van verkocht.

Van Michael Freeman verscheen ook:
Compositie en vormgeving in digitale fotografie
Licht en Belichting in digitale fotografie
Digitale Fotografie - High Dynamic Range
Toptips - Digitaal fotograferen

Digitale fotografie bij weinig licht - Michael Freeman
Pagina’s: 224
Prijs: € 14,95
Uitgever: Librero
ISBN: 9789057649226

Redactie
| 18-02-2009
Boeken algemeen