Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Annie Leibovitz fotografeert Sean Connery

De wereldberoemde filmster Sean Connery is door Annie Leibovitz gefotografeerd voor de wereldwijde Core Value advertentiecampagne van Louis Vuitton. De foto maakt deel uit van de campagne van Ogilvy & Mather met als thema reizen, geïnterpreteerd als een persoonlijke reis.

Voor dit portret heeft Annie Leibovitz de ster gefotografeerd op het strand vlak bij zijn huis op de Bahama's, zittend op een verweerde steiger met zijn charmante uitstraling en natuurlijke elegantie die hem tot een van de meest aantrekkelijke acteurs ter wereld hebben gemaakt.

foto: Annie Leibovitz

Het onderschrift luidt: "There are journeys that turn into legends. Bahamas islands. 10:07"

Sean Connery werd in 1930 in Edinburgh geboren. Voor miljoenen mensen zal hij altijd de enige echte James Bond blijven, aangezien hij in de eerste zes films hiervan de rol speelde van Ian Flemings legendarische agent 007.

Antoine Arnault, hoofd Communicatie Louis Vuitton, zegt: "We zijn er ontzettend trots op dat een acteur met zo'n grote persoonlijkheid participeert in Louis Vuitton's Core Values campagne. Dit prachtige portret, waarin de legendarische allure van Sean Connery is vastgelegd, zal ongetwijfeld een enorme impact hebben."

Louis Vuitton maakt zich sterk voor een meer verantwoord milieubeleid en duurzame ontwikkeling, en doet uit naam van Sofia en Francis Ford Coppola een donatie aan The Climate Project, een initiatief dat wordt geleid door Al Gore, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede.

Het nieuwe portret, de zesde in een serie portretten van bijzondere mensen die Louis Vuitton uitbrengt, was al vanaf november 2008 te zien zijn in vooraanstaande internationale tijdschriften.

Meer over Louis Vuitton: www.louisvuitton.com. Hier is ook een kort filmpje te zien over hoe de foto tot stand is gekomen.

Op Fotografie.nl verscheen eerder: Annie Leibovitz fotografeert Francis Ford Coppola en Annie Leibovitz fotografeert Keith Richards.

Redactie
| 21-01-2009
lifestyle