Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Casio highspeed-technologie in compacts

Casio Exilim EX-FS10 en FX-FC100

De snelle fototechnieken van Casio’s hybride camera’s zijn nu ook beschikbaar in compact-modellen.

Met de high speed techniek van Casio hebt je niet meer het gevoel dat je steeds net te laat bent om de actie te pakken. Je kunt zelfs momenten vastleggen die vlak voor het indrukken van de ontspanknop lagen. De camera maakt continu opnamen en heeft altijd de laatste 15 opnamen in een buffer, die dus permanent wordt ververst volgens het first-in first-out principe.

Druk je op de ontspanknop, dan legt hij de laatste 15 opnamen en de 14 komende opnamen vast. Zo heb je een heel grote kans dat het juiste moment erbij zit. De opnamefrequentie is daarbij 30 beelden per seconde.

Uit de 29 voorlopig opgeslagen foto’s kies je direct na de opname de beelden uit die je wilt bewaren. Deze finale selectie kan ook later plaatsvinden. Hoeveel van de 29 beelden voor en na het afdrukmoment liggen is regelbaar.

Deze slimme cameratechniek is niet alleen geschikt voor actie-onderwerpen, bij portretten is het ideaal om exact de juiste expressie vast te leggen.

De nieuwe Casio Exilim EX-FS10 en FX-FC100 zijn ermee uitgerust. Ze kunnen ook high speed video’s maken (tot 1000 bps) en slowmotion filmpjes. Daarnaast zijn het uitermate veelzijdige compacts met 3 respectievelijk 5x zoom en tal van nuttige, speelse en creatieve functies. Misschien overbodig om te zeggen: met de Casio’s kun je ook op de conventionele manier fotograferen.

Info op www.exilim.de/nl

L. Polder
| 15-01-2009
Boeken algemeen