Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotoacademie ontplooit B2B activiteiten

Dit voorjaar zal de Fotoacademie beginnen met een serie business to business activiteiten. De Fotoacademie voldoet hiermee aan de vraag die er is vanuit verschillende beroepsgroepen en instanties naar specifieke fotografische scholing. Ook zijn de programma’s uitermate geschikt voor beroepsfotografen die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen.

foto: Eelco Hofstra

In februari wordt het eerste programma gestart, een cursus met de titel De fotograaf als ondernemer. Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten over alle aspecten die een zelfstandig fotograaf tegenkomt, zoals auteursrecht, portretrecht, aansprakelijkheid, verzekeringen, belastingen, acquisitie, imago, positionering in de markt en presentatie.

Het lesprogramma is zowel in Groningen als in Amsterdam te volgen.

In de loop van 2009 zal een aantal themagebieden worden behandeld in de vorm van crash courses. De crash courses zijn: compositie en accent, conceptueel denken, hoe verbeter ik mijn portfolio? en digitale workflow.

De Fotoacademie heeft met deze cursussen definitief aansluiting gevonden bij de professionele markt en zal deze samenwerking de komende tijd verder uitbouwen.

Meer informatie over de verschillende cursusprogramma’s vindt u op www.fotoacademie.nl.

Ingezonden mededeling
| 13-01-2009
Boeken algemeen