Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Hardware

Forse prijsverlagingen bij Mamiya

Mamiya verlaagt de prijzen van een groot aantal producten. Het gaat om producten uit de 645 Pro-TL, RB67, RZ67, 7II en AFD serie. Veel objectieven, maar ook diverse accessoires.

Er zijn nog veel analoge Mamiya uitrustingen in omloop, en de fabrikant weet dat veel ervan nog volop worden gebruikt. Ongetwijfeld denkt men met deze prijsverlaging gebruikers aan te sporen hun uitrusting te completeren. Wie plannen heeft: aarzel niet, want op is op.

Handig is te weten dat de objectieven van de 645 Pro-TL serie ook te gebruiken zijn op de ZD camera en de AFD serie camera's en daardoor ook op digitaal vlak inzetbaar zijn (er moet dan wel handmatig worden gediafragmeerd en scherpgesteld).

Ook met de RZ67 Pro II D en RB67 Pro S/SD body's is het mogelijk om digitaal te fotograferen. Dat kan met een geschikte adapterplaat en de Mamiya ZD Double Buffer digitale achterwand met 22 megapixels.

De nieuwe D-serie AF objectieven lopen eveneens mee in de prijsverlaging. Ook de RZ67 en 645AF gebruikers kunnen profiteren, want ook voor deze systemen zijn veel objectieven in prijs verlaagd, waaronder ook de nieuwe D-serie AF objectieven!

Verder heeft Mamiya nog een interessante aanbieding met de ZD middenformaatreflex, waarbij je voor de oude prijs het nieuwe standaardobjectief en de nieuwe Double Buffer achterwand krijgt.

Bovendien geven ze er een gratis extra objectief bij: naar keuze de Mamiya 645 AF 55mm/2.8, Mamiya 645 AF Zoom 55-110mm/4.5 of de Mamiya 645 AF Zoom 105-210mm/4.5. Deze aanbieding geldt tot eind maart.

Meer info op mamiya.nl.

L. Polder
| 12-01-2009
lifestyle