Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Gratis compact bij aanschaf Olympus D-SLR-kit

One for me, one for free!

Om de aanschaf van een digitale spiegelreflexcamera nu nog aantrekkelijker te maken, levert Olympus tijdelijk een gratis compactcamera bij een aantal van haar D-SLR-kits. Consumenten die voor 15 januari 2009 een Standard Kit of Double Zoom Kit met een Olympus E-420 of E-520 digitale spiegelreflexcamera aanschaffen, ontvangen bij deze kit gratis een FE-20 compactcamera.

Eindejaarsactie

Onderzoek heeft aangetoond dat consumenten die overstappen van een digitale compactcamera naar een D-SLR nog veel momenten kennen waarop zij hun oude camera missen.

Olympus E-420

De compactcamera is klein en handzaam en past uiteraard net wat gemakkelijker in de jas- of broekzak.

Om tegemoet te komen aan dit gemis en de aanschaf van een D-SLR nog aantrekkelijker te maken, heeft Olympus nu een interessante actie opgezet. Consumenten die tussen 1 oktober 2008 en 15 januari 2009 een Standard Kit of Double Zoom Kit met een Olympus E-420 of E-520 aanschaffen, ontvangen bij deze kit een gratis FE-20 digitale compactcamera*.

Olympus E-420

De Olympus E-420 is de kleinste digitale spiegelreflexcamera ter wereld. Dit model wordt gekenmerkt door een groot aantal innovatieve en indrukwekkende functies die het gebruiksgemak van het Olympus E-System nog verder vergroten. Fotografen profiteren met deze camera van het beste van twee werelden: de E-420 combineert een geweldige D-SLR beeldkwaliteit met een gebruiksgemak dat we eigenlijk alleen kennen van compactcamera's.

Uiteraard is deze kleinste D-SLR-camera ter wereld ideaal om overal mee naartoe te nemen. Hij past gemakkelijk in een jaszak, handtas of kleine rugzak. De E-420 met 10,0 Megapixels beschikt over tal van handige functie en 28 opnameprogramma's.

Olympus E-420: de kleinste D-SLR-camera ter wereld

Autofocus Live View

Een van de grote pluspunten van de E-420 is de verbeterde autofocusfunctie. Behalve over het fasedetectie-AF-systeem, beschikt de E-420 ook over een contrast-AF-systeem. Hierdoor kan veel gemakkelijker op voorwerpen worden scherpgesteld aangezien de spiegel niet hoeft te worden neergeklapt voor nauwkeurige metingen.

Een bijkomend voordeel van de implementatie van het contrast-AF-systeem is dat het effect van de autofocus direct zichtbaar is op de Live View LCD.

Olympus E-420 met pancake-objectief

Perfecte combinatie

Het voordeel van een compacte camera komt pas echt tot zijn recht wanneer er ook gebruik wordt gemaakt van een ultracompact objectief. Speciaal voor de E-420 heeft Olympus begin dit jaar het ZUIKO DIGITAL 25 mm 1:2,8 pancake-objectief op de markt gebracht. Dit objectief kent een lengte van 23,5 mm en een gewicht van slechts 95 gram.

Wanneer fotografen dit objectief gebruiken met de nieuwe E-420 beschikken zij over de meest compacte camera/objectief-combinatie van dit moment. De gezamenlijke lengte bedraagt slechts 76,5 mm.

Olympus E-520
Olympus E-520

De andere camera die deel uitmaakt van de 'One for free, one for me'-aanbieding, is de Olympus E-520. Net als de E-420 wordt deze digitale spiegelreflexcamera gekenmerkt door een combinatie van een uiterst compact formaat en tal van revolutionaire functies.

Tot de grote pluspunten van dit model behoort de ingebouwde beeldstabilisator. Deze zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van haarscherpe beelden, ongeacht het aangesloten objectief. Het maakt dus niet uit of u met een telelens of groothoekobjectief werkt, en of u gebruikmaakt van een statief. En met de Supersonic Wave-filter en een verbeterde Live View-functionaliteit zijn de mogelijkheden om geweldige, kristalheldere opnamen te maken nagenoeg onbeperkt.

Compactcamera cadeau!

Wie voor 15 januari 2009 een Standard Kit of Double Zoom Kit met een E-420 of E-520 aanschaft, ontvangt direct bij aanschaf een gratis FE-20 digitale compactcamera. De FE-20 kent een geweldige combinatie van kracht en eenvoud.

Olympus FE-20

De krachtige 3x optische zoomlens en 8,0 Megapixels staan garant voor de mooiste snapshots, en het grote gebruiksgemak maakt dat iedereen snel met deze camera aan de slag kan.

* Deze actie geldt uitsluitend bij aanschaf van een Standard Kit of Double Zoom Kit met een Olympus E-420 of E-520, en dus niet bij aanschaf van andere kits of een losse camerabody.


Ingezonden mededeling
| 23-12-2008
lifestyle