Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Nederlandse fotograaf winnaar bij TPOTY

De Nederlandse fotograaf Marsel van Oosten geniet een succes in de 2008 international Travel Photographer of the Year awards. Hij werd tweede met zijn serie in de categorie Call of the Wild en kreeg de titel Hoog Aanbevolen voor zijn foto in de categorie Destination Anywhere.

Ook werd een van zijn foto's uit de serie voor Call of the Wild benoemd als een van de beste losse foto's uit deze categorie.

foto: Marsel van Oosten
Uit de serie voor Call of the Wild

Marsel van Oosten ontving als prijs LEE Filters en 4GB Lexar Professional 300x UDMA CompactFlash cards en Dual-slot USB card readers.

Amateurs en professionele fotografen uit 61 landen zonden 10.000 beelden in voor de TPOTY 2008, een aantal genomineerden uit 33 landen ging door voor de laatste juryronde.

De Canadese fotograaf Darwin Wiggett is nummer 1 geworden in deze competitie. De Young Travel Photographer of the Year is gewonnen door Daniel Rooney uit de UK, en Charlie Mahoney, de Amerikaanse fotojournalist die in 2007 de New Talent categorie won ontving dit jaar een prijs voor een serie in Life.

Kijk voor alle winnende foto's op www.tpoty.com.

Eerder dit jaar was Marsel van Oosten winnaar bij IPA.

Redactie
| 19-12-2008
lifestyle