Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Annie Leibovitz at Work

Het eerste wat Annie Leibovitz deed met haar allereerste camera was de Fuji berg in Japan beklimmen. Haar vader was destijds voor zijn werk als officier van de luchtmacht in de Philippijnen gestationeerd. Elke Japanner wil uiteindelijk deze berg beklimmen, zegt Leibovitz.

Voor haar betekende dit de eerste les samen met een camera op pad en het heeft haar er achteraf gezien toe aangezet te besluiten fotograaf te worden.

In Leibovitz at Work vertelt Annie Leibovitz over hoe haar carrière als fotograaf begon en zich steeds verder ontwikkelde. De tekst is gebaseerd op conversaties met Sharon Delano.

In haar eigen woorden vertelt ze niet alleen hoe ze foto's maakte van onder meer John Lennon en Yoko Ono, Demi Moore, Whoopi Goldberg of Queen Elizabeth, maar bespreekt ze ook onderwerpen als mode, oorlog, reclame, belichting, camera's, plus de tien dingen die haar altijd gevraagd worden...

Wijze lessen van een zeer succesvolle en bewonderenswaardige fotografe die het tegenwoordig eindelijk lukt om ook af en toe gewoon ergens te 'zijn' zonder meteen foto's te willen maken.

Annie Leibovitz at Work - Annie Leibovitz
Pagina’s: 240
Prijs: € 17,50
Importeur: Nilsson & Lamm
ISBN: 9780375505102

BESTEL DIT BOEK:

Gertrude Boers
| 15-12-2008
Boeken algemeen