Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Licht & belichting in digitale fotografie

Licht en belichting spelen een belangrijke rol in de fotografie. De belichting van een onderwerp of scène en de manier waarop deze door de camera wordt geregistreerd en gemanipuleerd, zijn sterk bepalend voor de uiteindelijke foto.

Om grip te krijgen op de talloze mogelijkheden, instrumenten en technieken is dit uitgebreide handboek, dat heldere informatie en legio voorbeelden bevat, onmisbaar.

In dit boek komen alle aspecten van licht en belichting aan bod: van de lichtomstandigheden bij het buiten fotograferen op een bewolkte dag tot het opbouwen van een complexe studiobelichting.

Tevens wordt er aandacht besteed aan de instellingen van de camera en de digitale nabewerking.

Naast handige tips en trucs over het gebruik van licht en de belichtingseffecten, komen boeiende nieuwe ontwikkelingen ter sprake, zoals High Dynamic Range Imaging (HDRI).

Digitale fotografie is voor een breed publiek bereikbaar geworden en de mogelijkheden om afbeeldingen te creëren zijn groter dan ooit.

Dit boek bespreekt stap voor stap elk aspect van deze nieuwe technologie. Een compleet naslagwerk, met meer dan 600 illustraties, een duidelijke jargonvrije begrippenlijst en een uitgebreide index om het zoeken te vergemakkelijken.

Van Michael Freeman verscheen ook:
Compositie en vormgeving in digitale fotografie
Digitale fotografie bij weinig licht
Digitale Fotografie - High Dynamic Range
Toptips - Digitaal fotograferen

Licht en Belichting in digitale fotografie - Michael Freeman
Pagina's: 224
Prijs: € 28,95
Uitgever: Taschen/Librero
ISBN: 9789057649219

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 04-12-2008
lifestyle