Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Marco Borsato ontvangt Canon Eos 5D Mark II

Afgelopen september kondigde Canon de nieuwste D-SLR aan, de volbeeld EOS 5D Mark II . Deze langverwachte camera combineert een superieure resolutie met 3,9 beelden per seconde en ongekend hoge ISO prestaties. Met Full HD videoregistratie als extra feature, staat deze camera aan de oorsprong van het nieuwe fotograferen.

De eerste Canon EOS 5D Mark II is gistermiddag feestelijk uitgereikt bij door Lucas de Romijn en Ed Slinkert. De heren, respectievelijk Country Director van Canon Nederland N.V. en Country Manager van Calumet Photographic B.V, deden dit in het Amsterdamse filiaal van Calumet.

De gelukkige die de eerste Canon EOS 5D Mark II in ontvangst mocht nemen, was niemand minder dan Marco Borsato. Nederlands meest bekende en populairste zanger staat dit jaar volop in de aandacht met zijn drieluik Wit Licht.

Het drieluik bestaat uit de film Wit Licht, waarin Marco de hoofdrol speelt, het album en de concertreeks. De film gaat over enkele weken in première en hierin maakt Marco zijn debuut als acteur.

Ed Slinkert en Marco Borsato

Marco Borsato: “Tijdens mijn reizen voor War Child fotografeer ik veel. Ik fotografeer de kinderen graag ongestoord in hun eigen omgeving en daarom gebruik ik een D-SLR in combinatie met een telezoom.

Vaak gaat het ook om situaties met weinig licht, bijvoorbeeld in vluchtelingententen. Met de hoge ISO gevoeligheid van de EOS 5D Mark II hoeft dat nu geen probleem meer te zijn. Bovendien kan ik nu naast mooie foto’s ook fantastische filmbeelden in HD kwaliteit vastleggen voor War Child.”

Ed Slinkert: “Het is natuurlijk fantastisch om de eerste Canon EOS 5D Mark II te mogen overhandigen. Dat het ook nog eens aan Marco is, maakt dat helemaal leuk. Want Marco is behalve een bekende Nederlander ook nog eens een bekende klant bij Calumet.”

Lucas de Romijn: “Wij zijn er natuurlijk erg trots op dat zo’n bekende Nederlander met onze camera’s fotografeert. We bieden Marco dan ook graag een flitser 580 EX II aan als extra accessoire bij de EOS 5D Mark II voor extra ‘wit licht’.

Lees ook het Canon Eos 5D Mark II review

Ingezonden mededeling
| 27-11-2008
lifestyle