Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Acht eervolle IPA-vermeldingen Egon Viebre

De Amsterdamse fotograaf Elisabeth Egon Viebre won in de International Photography Awards-wedstrijd 2008 (IPA) acht eervolle vermeldingen. In de categorie Advertising voor professionele fotografen verwierf Viebre vijf eervolle vermeldingen, in de categorie Fine Art twee en in de categorie Editorial werd ze eenmaal gelauwerd.

foto: Elisabeth Egon Viebre
Clear Water

De International Photography Awards is een internationale fotocompetitie voor professionele fotografen. Dit jaar dongen 22.000 inzendingen uit 124 landen mee naar de prijzen.

De Amsterdamse fotograaf Elisabeth Egon Viebre zond voor IPA 2008 in totaal twaalf foto’s in. Acht daarvan werden door de internationale jury bekroond met een eervolle vermelding.

In de categorie Advertising won Viebre eervolle vermeldingen voor haar foto’s voor de Chanel Hairdressers Award 2007 en de Mehnri Art Make Up Award 2007, alsmede voor de vrije inzendingen Clear Water, Kathmandu Butcher en Delfts Blue.

De foto van een zwangere vrouw Judith Expecting en die van een in een venster gespiegelde schaduw van een jong stel op het dak van haar eigen huis Sunset in Amsterdam, Urban Landscape werden beloond in de categorie Fine Art voor professionele fotografen.

Met een foto van de Tibet demonstratie in Amsterdam won Viebre een eervolle vermelding in de categorie Editorial.

De International Photography Awards (www.photoawards.com) bekronen de prestaties van ‘s werelds beste fotografen ter promotie van de waardering van fotografie.

Met de foto Clear Water werd fotografe Elisabeth Egon Viebre tevens genomineerd voor de Black & White Spider Awards 2008, categorie Advertising (www.worldphotographicarts.com zie: Nominees in Advertising - professional).

Redactie
| 22-10-2008
lifestyle