Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Genomineerden fotowedstrijd Fotografie.nl bekend

De genomineerden voor de zomerfotowedstrijd op Fotografie.nl zijn bekend. Een deskundige jury heeft 24 foto's gekozen uit de 2200 inzendingen die deze zomer ingezonden zijn voor de fotowedstrijd Take it Easy. Vanaf nu kan er gestemd worden op de drie favoriete foto's naar keuze.

Van 23 juli tot 23 september 2008 kon iedereen, van amateur tot professional, van creatieveling tot techneut, een foto inzenden die paste in het thema Take it Easy. Na een niet al te strenge voorselectie werden deze foto's op de website van Fotografie.nl geplaatst.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: Lapland

De jury bestond uit medewerkers van Fotografie.nl: Alex de Smit, fotograaf en hoofdredacteur van Fotografie.nl, Feddo van Gogh, stillevenfotograaf en oud leraar aan de MTS voor Fotografie in Den Haag, tevens auteur voor Fotografie.nl, en Lars Polder, welbekend als redacteur van Fotografie.nl, schrijver en expert op het gebied van fototechniek.

Als selectiecriteria werden fotografische kwaliteit en originaliteit gehanteerd.
Alex de Smit, hoofdredacteur Fotografie.nl: "Het was beslist niet gemakkelijk om uit zoveel inzendingen 24 finalisten aan te wijzen, de jury meent met deze keuze een gevarieerde selectie te hebben gemaakt uit het best ingezonden materiaal."

De genomineerde foto's werden door zowel professionele fotografen als amateurfotografen ingestuurd. Op 8 december 2008 zal bekend gemaakt worden welke drie foto's de publiekswinnaars zijn.

foto: © Fotografie.nl
Genomineerd: Voorbijgaan

De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Nikon Nederland, HP en Elinchrom.
De eerste prijswinnaar ontvangt een Nikon D60 camera met 18-55 mm standaardzoom en de 55-200 telezoom. Voor de tweede prijs heeft HP een HP Photosmart Pro B8850 beschikbaar gesteld. De derde prijs is een Elinchrom D-lite2 + Softbox en DVD.

Iedereen kan 1 keer stemmen op drie favorieten.

Zie hier de uitslag.

Redactie
| 05-10-2008
Boeken algemeen