Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuwe Flickr-collectie op gettyimages.com

Vandaag is bekendgemaakt dat Getty Images, 's werelds grootste aanbieder van stilstaande en bewegende beelden en andere digitale media, een samenwerkingsverband aangaat met Flickr, een van ‘s werelds grootste fotosharing-websites.

Door dit exclusieve samenwerkingsverband kan Getty Images leden van Flickr uitnodigen om een bijdrage te leveren aan een aparte Flickr-collectie op www.gettyimages.com. De komende maanden kunnen de creatieve, commerciële en redactionele klanten van Getty Images via deze website een licentie voor de foto’s verwerven.

Op deze manier krijgen klanten van Getty Images voor hun projecten de beschikking over nog meer fotomateriaal. Men kan kiezen uit de beste foto’s die Getty Images selecteert uit de verse collectie kwalitatief hoogwaardig, gevarieerd en creatief beeldmateriaal, aldus Jonathan Klein, medeoprichter en CEO van Getty Images.

Via www.flickr.com kunnen mensen foto’s en videoclips van alledaagse momenten met vrienden, familie en de rest van de wereld zoeken, vinden en beheren.

“Deze samenwerking is voor de Flickr-fotografen een blijk van erkenning. Met hun originele, creatieve en spraakmakende foto’s hebben ze invloed uitgeoefend op de esthetische kant van de fotografie.” aldus Kakul Srivastava, General Manager bij Flickr.

Fotoagentschap Getty Images - met haar hoofdkantoor in Seattle, Verenigde Staten - is dankzij onder andere de collecties van Time & Life Pictures en Stone 's werelds grootste beeldaanbieder en verkoopt in die hoedanigheid beelden aan talloze dagbladen en tijdschriften, maar ook film- en reclamebureaus. Om in de dagelijkse stroom van foto's te voorzien, vertegenwoordigt Getty Images circa 140 professionele nieuwsfotografen en werkt ze samen met nog eens rond de 2.000 (freelance) fotografen.

Redactie
| 09-07-2008
Boeken algemeen