Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotovakschool opent vestiging in Venlo

De Gemeente Venlo en Stichting de Nederlandse Fotovakschool maakten vandaag bekend dat fotografisch beroepsonderwijs met ingang van januari 2009 ook mogelijk wordt in Venlo. De Fotovakschool opent dan haar zesde vestiging en bedient hiermee een grote groep aanstormende fototalenten in Limburg en Brabant.

Voormalige ‘Duitse School’ aan de Julianastraat te Venlo.

Met de opening in Venlo wordt tegemoet gekomen aan de wens van vele fotografiestudenten in Limburg en Brabant om een opleiding te volgen aan de Fotovakschool. Tot dusverre waren die aangewezen op de dichtstbijzijnde vestiging in Boxtel of in Rotterdam.

De Fotovakschool is erg ingenomen met de nieuwe vestiging in de voormalige ‘Duitse School’ aan de Julianastraat te Venlo. De stad vervult in diverse opzichten een zeer belangrijke regiofunctie.

De Fotovakschool draagt daar graag een steentje aan bij door een breed scala aan fotografieopleidingen aan te bieden. Deze lopen uiteen van opleidingen voor gevorderde amateurs tot professionele fotografieopleidingen op Mbo- en Hbo-niveau.

Voor een gemeente als Venlo met zo'n 100.000 inwoners is het belangrijk om voldoende opleidingen van hoog niveau te kunnen aanbieden. De komst van de Fotovakschool in Venlo levert daar een mooie bijdrage aan.

Met betrekking tot de opening van de nieuwe vestiging is een aantal datums van belang:
Officiële opening vestiging Venlo voor genodigden: 7 november 2008.
Expositie ter gelegenheid van de opening: 7 en 8 november 2008.
Open dag: 8 november 2008.
Start opleidingen: 10 januari 2009.

Redactie
| 08-07-2008
Boeken algemeen