Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Photoshop Elements 6.0

Een praktisch werkboek voor digitale beeldbewerking

Uit de vele vragen die auteur Jim Moor kreeg tijdens zijn cursussen digitale fotografie met beeldbewerking, bleek dat de cursisten steeds dezelfde vragen stelden. Deze zijn bepalend geweest bij de keuze van onderwerpen voor deze handleiding over Photoshop Elements 6.0.

Hierin geeft hij makkelijke uitleg over veelgebruikte handelingen met duidelijke voorbeelden op digitale afbeeldingen, zodat direct te zien is hoe het in dit programma werkt.

Elements 6.0 is een gebruiksvriendelijk programma om snel en gemakkelijk aanpassingen op het gemaakte beeld toe te passen. Een ideaal bewerkingsprogramma voor de serieuze digitale fotograaf, beginnend of al gevorderd beeldbewerker.

Je kunt er handig digitale foto's mee bewerken, printen en opslaan, of beelden aanpassen in grootte om ze via mail te versturen of op een website te plaatsen.

In de huidige versie van 6.0 is het mogelijk direct vanuit het programma een website samen te stellen die vervolgens op het internet gezet kan worden.

Dit boek laat aan de hand van voorbeeldfoto's zien hoe eenvoudig het is de digitale afbeeldingen te bewerken en te verbeteren.

Omdat Elements 6.0 is een zeer uitgebreid programma is met vele toeters en bellen komt bijvoorbeeld een onderwerp als creatieve filters niet met een complete uitleg aan de orde. Zeer bruikbare filters worden daarentegen wel besproken.

Een greep uit de inhoud:
• bestanden openen, bewerken en opslaan
• werken met (aanpassings)lagen
• selecties maken
• afbeeldingen verbeteren
• tekst aanbrengen
• tekenen en schilderen
• afbeeldingen aanpassen voor email en web.

Over de auteur

Jim Moor is vakfotograaf, docent vakfotografie en verzorgt cursussen digitale fotografie en beeldbewerking. Zijn workshops en seminars over fotografie staan bekend om de vakkundigheid en de heldere, ongedwongen manier van presentatie.

Photoshop Elements 6.0 - Jim Moor
Pagina's: 189
Prijs: € 24,95
Uitgever: Veneberg Multimedia
ISBN: 9789080123847

Redactie
| 30-06-2008
Boeken algemeen