Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Annie Leibovitz fotografeert Francis Ford Coppola

De legendarische filmmaker Francis Ford Coppola en zijn dochter Sofia, die zich met de Oscar-winnende films als Lost in Translation en Virgin Suicides heeft bewezen als een van 's werelds meest veelbelovende jonge regisseurs, zijn door Annie Leibovitz samen gefotografeerd voor de wereldwijde Core Value advertentiecampagne van Louis Vuitton.

Uit de bekroonde campagne van Ogilvy & Mather wordt opnieuw duidelijk dat reizen, geïnterpreteerd als een persoonlijke reis, de fundamentele kernwaarde van Louis Vuitton is.

Het portret is gesitueerd op het platteland rondom Buenos Aires, waar Francis Ford Coppola bezig is met de opnames voor zijn nieuwste film. De regisseur zit met een script in zijn hand terwijl hij in gesprek is met Sofia die in het gras ligt. De scène heeft een lichtgevende, bijna impressionistische uitstraling en maakt de kijker duidelijk dat vader en dochter sereen met elkaar van gedachten wisselen.

foto: Annie Leibovitz

Het onderschrift luidt: "Inside every story, there is a beautiful journey".

Pietro Beccari, Senior Vice-President Communication and Marketing bij Louis Vuitton zegt het volgende: "Dit prachtige portret [...] toont de unieke waarde van een relatie tussen vader en dochter waarin beiden worden verrijkt door een gezamenlijke ervaring, maar is tegelijk een verwijzing naar het erfgoed van Louis Vuitton dankzij de suggestie dat kennis wordt overgedragen van de ene generatie op de volgende."

Louis Vuitton maakt zich sterk voor een meer verantwoord milieubeleid en duurzame ontwikkeling, en doet uit naam van Sofia en Francis Ford Coppola een donatie aan The Climate Project, een initiatief dat wordt geleid door Al Gore, winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede.

Het nieuwe portret, de vijfde in een serie portretten van bijzondere mensen die Louis Vuitton uitbrengt, zal vanaf juli 2008 te zien zijn in vooraanstaande internationale tijdschriften.

Meer over Louis Vuitton: www.louisvuitton.com.

Redactie
| 05-06-2008
lifestyle