Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Scott Kelby over Digitale fotografie Deel 2

Voor als je schoon genoeg hebt van middelmatige foto's

Deel 2 van Scott Kelby over digitale fotografie gaat verder waar het vorige deel eindigde. Het is dus geen herziening van het eerste boek. Het bevat nieuw materiaal waar juist de mensen die het eerste boek hadden gelezen om vroegen.

In dit boek geeft Kelby tips zoals hij die ook aan zijn fotografenvriend zou geven, en vaak behelst dat niet meer dan welke knop je indrukt, welke instellingen je verandert of waar je het licht neerzet, zonder verdere uitleg over het waarom.

Alsof je je in een fotosessie bevindt, vertelt Kelby je kort en helder wat je bijvoorbeeld moet doen als je een softbox wilt gebruiken. "Plaats hem zo dicht mogelijk bij je onderwerp zonder dat je 'm op de opname ziet. Als je dichterbij komt, wordt het licht zachter en valt het mooier op je onderwerp."

Daarnaast geeft hij ook een aantal tips voor de aanschaf van apparatuur. Niet om je iets "aan te smeren", maar voor professionele resultaten zijn nu eenmaal professionele accessoires nodig, zegt hij. Daarbij geeft hij dan steeds drie alternatieven, rekening houdend met verschillende budgetten.

De meeste technieken in dit boek zijn echter van toepassing op elke digitale spiegelreflexcamera en ook op veel digitale compactcamera's.

Aan de hand van deze bijna tweehonderd goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel betere foto's te maken die scherper, kleurrijker en dus professioneler zijn.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1. Flitsen als een professional
Hoofdstuk 2. Je eigen studio inrichten
Hoofdstuk 3. Portretten fotograferen als een professional
Hoofdstuk 4. Professionele landschapsfotografie
Hoofdstuk 5. Bruiloften fotograferen als een professional
Hoofdstuk 6. Reisfoto’s nemen als een professional
Hoofdstuk 7. Macro-opnamen maken als een professional
Hoofdstuk 8. Professionele tips voor betere foto’s
Hoofdstuk 9. Meer recepten voor prachtige foto’s

Heb je deel 1 nog niet? Een goed moment om dat nu ook aan te schaffen! Kijk hier voor de bespreking.

De auteur

Scott Kelby is al vier jaar op rij de best verkochte auteur van computerboeken. Hij is redacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals, presentator van het populaire videoprogramma Photoshop User TV en geeft over de hele wereld cursussen over digitale fotografie en beeldbewerking. Scott is auteur van meer dan veertig boeken, waaronder Scott Kelby over digitale fotografie, Photoshop klassiekers en Het Photoshop CS3 boek voor digitale fotografen.

Scott Kelby over Digitale fotografie Deel 2 - Scott Kelby
Pagina's: 184
Prijs: € 19,95
Uitgever: ISBN: ISBN: 9789043016131

Redactie
| 20-05-2008
lifestyle