Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Fotovakschool brengt Leergang Fotoreflectie

Met ingang van het nieuwe schooljaar start Stichting de Nederlandse Fotovakschool met het aanbieden van een Hbo Leergang Fotoreflectie. De leergang leert de deelnemers om als brug te fungeren tussen de ‘perceptie’ en ‘bedoeling’. Tussen wat een bekijker ziet in een foto en de boodschap die de maker ervan wil overbrengen.

foto: Herkomst: Spaarnestad Photo

De Leergang is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn als mentor/begeleider van amateur-fotografen, als fotografiedocent, of die mensen rondleiden op tentoonstellingen of fotofestivals. Met de Leergang Fotoreflectie wordt kennis van de fotografie bijgespijkerd en geleerd hoe men dit kan overbrengen op toehoorders.

De Leergang Fotoreflectie is een initiatief van de Fotobond, Kunstfactor, het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam, de Beeldfabriek en Nederlandse Fotovakschool. Laatstgenoemde biedt de Leergang aan en werkt daarbij nauw samen met de initiatiefnemers en het Prentenkabinet Leiden en Spaarnestad Foto.

Na het voltooien van deze gecertificeerde Leergang is de deelnemer uitstekend in staat om fotografie te bespreken tegenover een zéér breed publiek en om daarbij desgewenst een persoonlijke visie te presenteren. Bovendien verwerft de deelnemer vaardigheden om mensen te begeleiden in hun eigen fotografische ontwikkeling.

Informatie over de nieuwe Leergang Fotoreflectie, de inschrijfprocedure en kosten is te verkrijgen via de Front Office van de Fotovakschool in Apeldoorn via 055-3560522 of via info@fotovakschool.nl.

Ingezonden mededeling
| 13-05-2008
Boeken algemeen