Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Advertorial

Nieuwe draagbare Canon printers

Canon introduceert vandaag een nieuwe generatie in de voortgaande evolutie van de SELPHY compact fotoprinters: de nieuwe draagbare printer SELPHY CP770 en het betaalbare zustermodel SELPHY CP760. Beide modellen combineren fotoprints met de kwaliteit van een fotolab met een onovertroffen bedieningsgemak.

SELPHY CP760

Door zijn handige, geïntegreerde houder, draaggreep en optionele accu geeft de SELPHY CP770 de woorden gemak en draagbaarheid bij fotoprinters een geheel nieuwe betekenis – terwijl de ultracompacte SELPHY CP760 met zijn grote LCD en verbeterde gebruikersinterface het thuis printen van foto's met fotolabkwaliteit beschikbaar stelt voor het grootste publiek ooit.

"Door een vernieuwde concentratie op gemak en gebruiksvriendelijkheid produceert de SELPHY foto's met fotolabkwaliteit, zowel thuis als onderweg," vertelt Mogens Jensen, Head of Canon Consumer Imaging Europe.

"De SELPHY CP770 biedt een uniek en geïntegreerd opbergsysteem, terwijl beide nieuwe modellen gemakkelijk te bedienen zijn en een gezinsvriendelijk prijskaartje bieden."

Kenmerken in een oogopslag:

• Gebruiksvriendelijk design - eenvoudige gebruikersinterface en plaatsing van knoppen
• Geïntegreerde opbergmogelijkheid met draaggreep (alleen CP770)
• 2,5” gekanteld kleuren-TFT LCD
• Direct printen vanaf de meeste geheugenkaarten
• Prints die 100 scherp blijven
• Auto Image Correction met Face Brightness optimalisatie
• Automatische rode-ogen-correctie
• My Colors
• Draadloos printen via IrDA (alleen CP770) en optionele Bluetooth-adapter
• Optionele accu (alleen CP770)

Gemakkelijk in gebruik, eenvoudig op te bergen

De SELPHY CP770 bevat een unieke houder om verbruiksmaterialen, accessoires en voeding gemakkelijk bij elkaar op te bergen. Twee gespen houden de printer veilig op zijn plaats. Omdat alle onderdelen bij elkaar worden bewaard, is de printer snel en gemakkelijk te installeren.

SELPHY CP770

Dankzij de geïntegreerde draaggreep en de optionele accu is de SELPHY CP770 ideaal om onderweg foto's te printen. Beide modellen zijn compact genoeg om op een boekenplank te passen.

De in alle opzichten op bedieningsgemak gerichte SELPHY CP770 en SELPHY CP760 combineren een verbeterde gebruikersinterface met een doordachte plaatsing van de knoppen – zelfs nieuwe gebruikers kunnen al snel beginnen met printen.

Een groot, gekanteld kleuren-TFT LCD-scherm laat de foto's haarscherp zien wanneer zij vanaf geheugenkaart worden geprint. Het scherm toont duidelijke instructies en de menu's zijn beschikbaar in 7 verschillende talen.

Prints met fotolabkwaliteit - zonder wachten

De SELPHY CP770 en SELPHY CP760 printen op media met diverse formaten – inclusief standaard formaten, credit card formaten en miniatuurstickers – in slechts 52 seconden3. Dye-sublimatie technologie staat garant voor scherpe glansprints met minimale korrel. De prints zien er net zo uit als een foto die op traditionele wijze is ontwikkeld en afgedrukt. Elke print bevat een speciale coating om de print te beschermen tegen vlekken, spetters en vingerafdrukken; door de prints in een album te bewaren, behouden zij hun kwaliteit tot wel 100 jaar2.

SELPHY CP770

Diverse ingebouwde technologieën zorgen ervoor dat foto's vanaf een geheugenkaart optimaal worden geprint. De functie Auto Image Correction herkent gezichten in beeld automatisch en past vervolgens de helderheid aan om de gezichten er natuurlijk uit te laten zien zonder dat dit van invloed is op de achtergrond.

Andere opties zijn de automatische rode-ogen-correctie, huidtintoptimalisatie – voor natuurlijke portretfoto's zonder software – en My Colors, waarmee de gebruiker foto's kan bewerken met klassieke effecten zoals Sepia, Fel, Neutraal, Positief film en Zwart-wit. Om kleuren nauwkeurig te reproduceren, ondersteunen beide printers Adobe RGB kleurprofielen en passen zij de juiste kleurconversie automatisch toe voordat de foto's worden geprint.

Geen computer nodig

De SELPHY CP770 en SELPHY CP760 bieden een groot aantal functies om snel en gemakkelijk te printen zonder dat een computer nodig is. Dankzij de PictBridge en Direct Print compatibiliteit is een druk op een knop voldoende om direct vanuit de camera te printen. De printers bevatten kaartsleuven om direct te printen vanaf de meeste geheugenkaarten – inclusief, voor het eerst, de HC MMCplus kaarten.

Met de optionele BU-30 Bluetooth-adapter kunnen gebruikers printen vanaf draadloze apparatuur, zoals mobiele telefoons, terwijl de SELPHY CP770 daarnaast draadloze connectiviteit biedt met de ingebouwde IrDA IR.

De verkoopadviesprijs voor de SELPHY 760 is 109 euro en is per direct beschikbaar.
De verkoopadviesprijs voor de SELPHY 770 is 159 euro en is vanaf half juni beschikbaar.

Ingezonden mededeling
| 08-05-2008
lifestyle