Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Prijswinnaars

Fotograaf Maurice Heesen opnieuw winnaar

De Nederlandse fotograaf Maurice van Heesen heeft twee prijzen gewonnen in de internationale fotocompetitie Px3. De jury, afkomstig uit zowel Parijs als New York, beloonde hem met een eerste prijs in de categorie Self Promotion voor zijn serie FDBA en met een tweede prijs voor Guardia in de categorie People.

foto: Maurice Heesen
FDBA, eerste plaats categorie Self Promotion

Px3, Prix de la Photographie Paris, is een jaarlijkse internationale fotocompetitie. Dit jaar stuurden wederom duizenden fotografen uit 85 verschillende landen hun fotowerk in. De wedstrijd heeft tot doel fotografie alom te promoten en fotografen binnen te laten in de kunstwereld van Parijs.

Deelnemende professionele fotografen maken elk jaar kans op de titel Px3 Photographer of the Year plus 3000 euro. Speciaal voor amateurs en studenten is er een prijs van 2000 euro voor de Px3 Best New Talent.

De categoriewinnaars ontvangen een Px3 certificaat, een persoonlijk persbericht plus Px3 logo.

De winnende foto's worden in Parijs tentoongesteld en geplaatst in een fraai full color Px3 Annual Book. De expositie vindt dit jaar plaats van 26 tot 28 juni in Galerie Acte 2.

Al eerder dit jaar werd Maurice Heesen gekozen tot winnaar van de PANL Sony Alpha Award 2008. Ook hier won hij met zijn serie Guardia. Zie het Nieuws van 29 maart 2008.

Meer informatie op http://px3.fr.

Gertrude Boers
| 08-05-2008
lifestyle