Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Right To Play Fototentoonstelling

Right To Play, voortgekomen uit de Olympische beweging, organiseert vooraf en tijdens de Olympische Spelen van Beijing, die op 08-08-2008 begint, diverse activiteiten. De reizende Right To Play fototentoonstelling in samenwerking met topfotograaf Raymond Rutting neemt hierin de leiding. Met deze fototentoonstelling wil Right To Play het recht van kinderen om te spelen onder de aandacht brengen.

foto: Raymond Rutting

Op 28 maart heeft Johann Olav Koss in het Olympisch Stadion in Amsterdam de eerste fototentoonstelling geopend. Voor deze tentoonstelling zijn foto’s gemaakt in de regio’s waar Right To Play actief is: Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Er zijn 8 foto’s per regio gemaakt. De drie keer 8 foto’s worden op 8 plaatsen geëxposeerd, telkens gedurende 8 dagen.

Enkele lokaties zijn; het Stadhuis van Den Haag, Hanzehogeschool Groningen, Centre Ceramique in Maastricht en Schiphol. Kijk voor andere lokaties en het hele schema op www.righttoplay.nl.

Tijdens de tentoonstelling zijn persoonlijke verslagen te lezen van topatleten die Right To Play projecten hebben bezocht. Zo vertellen onder andere Edith Bosch, Deborah Gravensteijn, Barbara de Loor, Gert-jan Liefers, en Chiel Warners wat sport voor kinderen in ontwikkelingslanden betekent.

Right To Play zet zich in voor de levens van kinderen in ontwikkelingslanden. Met als doel om de ontelbare mogelijkheden die sport biedt te gebruiken bij de ontwikkeling van kinderen en zo gemeenschappen te versterken.

Redactie
| 18-04-2008
lifestyle