Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Photoshop 500 tips

Praktische aanwijzingen voor het bewerken van foto's

Door een combinatie van stapsgewijze instructies, projecten, snelle oplossingen en overzichtelijk gepresenteerde tips, is deze gids beslist geen saaie technische handleiding. Alle informatie wordt kort maar krachtig beschreven en is voorzien van verhelderende illustraties.

500 tips – Photoshop behandelt in vier delen beknopt alles over Adobe Photoshop wat nodig is om digitale foto's te verfraaien. Deel een gaat in op de benodigde hardware, de meest geschikte en praktische typen camera's, de diverse soorten computers, nuttige accesoires, en de manieren om digitale bestanden op te slaan.

Het volgende deel bekijkt wat Photoshop te bieden heeft en geeft uitleg over de verschillende menu's, opdrachten, effecten en filters.

In deel drie zijn twaalf verschillende Photoshop-projecten te vinden die heel verschillende onderwerpen stapsgewijs behandelen. Wel komt het gebruik van lagen in elk project aan bod, een van de belangrijkste functies van beeldbewerkingsprogramma's.

Lagen worden meestal omschreven als vellen, sommige gedeeltelijk transparant en andere niet, die op elkaar worden gelegd om verschillende delen van een foto zichtbaar te maken of samen te laten vloeien.

Het grootste deel van dit boek geeft praktisch advies over het bewerken, verbeteren en creëren van afbeeldingen, maar het laatste deel gaat in op het afdrukken van digitale foto's.

Hoewel dit boek in de eerste plaats bedoeld is voor gebruik van Photoshop, zijn veel onderwerpen ook van nut voor andere beeldbewerkingsprogramma's, zoals Photoshop Elements. Elements is een stuk goedkoper dan de volledige versie, maar biedt veel mogelijkheden.

Mike Crawford is een gerenommerd fotograaf, vakkundig drukker en dokaspecialist. Hij heeft met veel van 's werelds meest vooraanstaande fotografen samengewerkt. Crawford heeft verschillende titels op zijn naam staan. Tegenwoordig woont hij in Londen.

Photoshop 500 tips - Mike Crawford
Pagina’s: 128
Prijs: € 14,90
Uitgever: Taschen/Librero
ISBN: 9789057648076

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 10-04-2008
Boeken algemeen