Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Model News

Vanessa Hessler in Holland's Next Top Model

Het Italiaanse Elite-model Vanessa Hessler is special guest in aflevering 2 van Holland's Next Top Model. Vanessa Hessler, bekend als het gezicht van internet service provider Alice, verrast de aankomende modellen in hun Top Model Mansion. Daar bespreekt ze alle ins and outs van de boeiende, maar tevens keiharde modellenwereld.

foto: Alice / Sander Stoepker

Ook is zij aanwezig bij de officiële en tevens eerste persfotoshoot van Holland's Next Top Model om de jonge talenten te coachen en tips te geven om een nog beter model te zijn.

"Hardstikke spannend! Ik kan mijn eerste fotoshoot nog goed herinneren," zegt Vanessa. "Om de modellen te helpen hun nervositeit onder controle te houden probeer ik ze op hun gemak te stellen en zelfverzekerd voor de camera te laten poseren. Mijn advies is daarom: oefenen, oefenen, oefenen. Voor de camera, de spiegel en vrienden. Oefenen is essentieel om Holland's Next Top Model te worden."

Vanessa Hessler is het gezicht van Alice en figureert momenteel naast Brad Pitt in de nieuwe reclamecampagne. De internet serviceprovider Alice is sponsor van het programma Holland´s Next Top Model.

De uitzending met Vanessa Hessler is maandag 7 april a.s. te zien op RTL5 tussen 20.30 en 21.30 uur. De herhaling wordt woensdag 9 april uitgezonden op RTL 8 tussen 20.30 en 21.30 uur en zaterdag 12 april op RTL 5 tussen 18.30 en 19.30 uur.

Vanessa (20 jaar) groeit op in Italië en wordt op 15 jarige leeftijd ontdekt als ze met haar moeder over de Via Del Corso in Rome loopt. Ze heeft gewerkt voor verschillende modemerken zoals Gattinoni, Mariella Burani, Laura Biagiotti, Gili en Dolce & Gabbana.

In 2005 neemt haar carrière een vlucht als zij uit honderden meiden gekozen wordt tot het merkicoon van de Europese internet serviceprovider Alice. Vanaf dat moment verschijnt haar gezicht op grote billboards, in magazines en op televisie in Italië, Duitsland, Frankrijk en vanaf 2007 ook in Nederland. Dankzij de grootschalige campagnes van Alice heeft ze inmiddels internationale bekendheid én de topmodellenstatus gekregen.

Redactie
| 02-04-2008
lifestyle