Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Model News

Modellen opgelet!

Het in 2006 gelanceerde luxe cranberrysap Canadian Red is voor zijn volgende reclamecampagne hard op zoek naar het nieuwe gezicht. Model Scouts Network organiseert daarom op 23 februari a.s. een evenement waar Canadian Red haar keuze gaat maken uit maximaal duizend deelnemers die zich presenteren aan professionals uit de internationale modellenindustrie.

Tijdens deze conventie, die wordt gehouden in het World Forum Convention Center in Den Haag, zal Canadian Red 15 kandidaten selecteren. Uit deze kandidaten wordt een aantal potentiële kanshebbers uitgenodigd voor een test-shoot die in het voorjaar plaatsvindt.

Een vakjury met actrice en stijlicoon Hanna Verboom, Bastiaan van Schaik (AvantGarde), Thijs Willekes (Looking Good), Robert van der Sanden (Glossy) en Kim Querfurth (Sp!ts) zal op basis van de test-shoot beslissen welke kandidaat uiteindelijk het nieuwe gezicht wordt van Canadian Red en een hoofdrol gaat spelen in de nieuwe campagne van najaar 2008. Kandidaten kunnen zich opgeven voor de ModelConvention via www.modelscoutsnetwork.com.

Canadian Red brand-manager Vincent van Dijk: "Canadian Red is een hip & healthy drankje. Het model dat wij zoeken moet dit absoluut uitstralen. Het is niet belangrijk of het een jongen of meisje is, maar wel of het model er fris en fit uitziet. Daarnaast is Canadian Red stijlvol, sexy en fashionable, dus dit zijn ook zaken waar de jury als uitgangspunt neemt. Als de campagne aanslaat, dan bestaat de mogelijkheid dat hij ook internationaal wordt ingezet."

Redactie
| 19-02-2008
Boeken algemeen