Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Adobe Creative Suite 3 - Printdesign

Adobe Creative Adobe Creative Suite 3 is de jongste telg in de reeks Adobe-pakketten voor design. In dit boek ligt de nadruk op het gebruik van CS3 voor printdesign. Er wordt uitgelegd wat je het beste in welk programma kunt doen en hoe de samenwerking tussen Photoshop, Bridge, Illustrator, InDesign en Acrobat optimaal kan worden uitgebuit.

Uiteenlopende zaken komen aan bod: van beeldbewerking tot tekstopmaak, van kleurbeheer tot XML. Het boek is op een logische manier gerangschikt – zodat je snel kunt vinden wat je zoekt – en geïllustreerd met veel duidelijke voorbeelden.

Daardoor is Adobe Creative Suite 3: Printdesign zowel een lees- en doeboek als een naslagwerk.

Het boek is niet alleen zeer geschikt voor de grafische professional, maar voor iedereen die met CS3 publicaties maakt voor werk of privédoeleinden.

Juist diegenen die niet dagelijks met de grafische industrie te maken hebben, zoals fotografen, kunnen hier vinden hoe ze met Adobe Creative Suite 3 kunnen vormgeven als een expert en hun werk veilig door het publicatieproces kunnen loodsen.

Met behulp van dit boek kan iedereen een idee verwezenlijken tot een professionele publicatie. Doelgroep: grafici, ontwerpers, fotografen, DTP’ers, illustratoren, alle Adobe CS3-gebruikers.

De auteur

Johan Kerver is al meer dan 28 jaar werkzaam in het grafische vak met illustraties, fotobewerking, dtp en design. Sinds 1996 heeft hij zijn eigen opleidingsinstituut The Result Builders in Eindhoven. De laatste jaren geeft Kerver regelmatig trainingen en lezingen voor onder andere Adobe, Nikon, Wacom Epson en HP.

Adobe Creative Suite 3 - Printdesign - Johan Kerver
Pagina's: 352
Prijs: € 11,90
Uitgever: Pearson Addison Wesley
ISBN: 9789043015547

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 14-01-2008
lifestyle