Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Foam_Lab gaat van start

Een nieuw onderdeel van het Foam_Fotografiemuseum Amsterdam, genaamd Foam_Lab start op 18 januari 2008 In Fashion?. Ze noemen zichzelf 'het kleine, experimentele broertje van Foam'. De projecten en evenementen van het Foam_Lab vinden plaats van januari t/m juni 2008.

foto: Pepijn Vanthoor
Foto Foam_Lab

Foam_Lab bestaat uit een groep van 8 jonge mensen uit de culturele sector, met als doel jongeren op een verfrissende manier kennis te laten maken met fotografie door middel van spraakmakende projecten en evenementen. Ze hebben zich hiervoor een half jaar laten trainen door hun idolen (o.a. Erik Kessels, Erwin Olaf en communicatiebureau Vandejong).

Met In Fashion? zal de Amsterdam International Fashion Week officieus van start gaat. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden zoals een grote kledingruil, georganiseerd door kunstenaars Emmeline de Mooij en Melanie Bonajo en een fotoshoot waarbij de foto’s live met Photoshop bewerkt zullen worden. Alle activiteiten van de avond zijn gelinkt aan mode en het creëren van je eigen stijl.

Kijk voor meer info op www.foamlab.nl.

Redactie
| 27-12-2007
lifestyle