Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Evenement Nikon enthousiast ontvangen

Afgelopen weekend stond de jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van Ultieme Fotografie. Nikon Nederland organiseerde op 13, 14 en 15 december de eerste editie van ‘Nikon Solutions, the World of Ultimate Photography’. Drie dagen lang konden fotografie-professionals, fotografiestudenten en geïnteresseerden tijdens dit gratis evenement kennis maken met een brede range aan workshops, interactieve exposés en presentaties van de nieuwste Nikon producten en –mogelijkheden.

Gedurende de dag hadden fotografieliefhebbers de mogelijkheid de onlangs geïntroduceerde nieuwe spiegelreflex camera’s Nikon D300 en Nikon D3 uit te proberen. Daarnaast werden op drie locaties workshops & presentaties gegeven met verschillende fotografie- elementen als thema: reportage-fotografie door de ogen van Peter Blok, natuurfotografie door Danny Ellinger en fotojournalistiek door Raymond Rutting.

Ook vertelde Johan Kerver over de ins & outs van Nikon’s Capture NX, en de fantastische resultaten van Nikon’s Creative Lighting System. Namens Nikon’s partners bij dit event (Epson, Wacom & Eizo) gaf Hans van Ommeren workshops in een speciaal gebouwde studio over de workflow van opname tot print.

Omdat het programma over de drie dagen dusdanig was ingedeeld dat de bezoekers de tijd hadden om vragen te stellen en de producten in alle gemak uit te proberen, is Nikon Solutions door de in totaal 1600 bezoekende fotografieliefhebbers met enthousiasme ontvangen.

Redactie
| 21-12-2007
Boeken algemeen