Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Zilveren Cameratrofee 2007

Er kunnen weer beelden ingezonden worden voor de wedstrijd om de Zilveren Cameratrofee. Het is de negenenvijftigste keer dat de wedstrijd gehouden wordt.

foto: Laurens Aaij
Winnaar 2006

De Zilveren Camera bestaat uit drie onderdelen: de Zilveren Camera voor de beste nieuwsfoto en twee oeuvreprijzen namelijk Fotojournalist van het Jaar en Canonprijs voor fotojournalisten tot 30 jaar.

Ze onderscheiden de volgende categorieën: landelijk nieuws, landelijke documentairefotografie, dagelijks nieuws, sport, kunst, cultuur, architectuur, entertainment en lifestyle, portretten, buitenlands nieuws en buitenlandse documentairefotografie.

De wedstrijd is voor Nederlandse beroepsfotografen en buitenlandse beroepsfotografen die in Nederland wonen en werken. Ook leerlingen in het laatste studiejaar van (middelbare en hoge) fotografieopleidingen kunnen meedoen.

Het beeldmateriaal moet gemaakt zijn tussen 1 januari 2007 en 31 december 2007. De opnamen moeten uiterlijk 23 december 2007 binnen zijn. Er worden geen prints beoordeeld. Deelnemers aan de wedstrijd om de Zilveren Cameratrofee moeten via internet insturen.

De site www.zilverencamera.nl is dag en nacht open t/m 23 december 2007.

Redactie
| 11-12-2007
Boeken algemeen