Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Boeken

Photoshop CS3 de basis

Een praktijkgerichte training

In dit boek leert u stapsgewijs alles wat u moet weten om indrukwekkende beeldbewerkingen uit te voeren in Photoshop CS3. Ieder boek in deze serie bevat oefeningen en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Ieder hoofdstuk begint met een tweetal overzichtspagina's waarop de basis van dat hoofdstuk is samengevat.

Een greep uit de inhoud: basiskennis – kleurbeheer en kleurmodus – Adobe Bridge CS3 – foto’s corrigeren – vrijstaand maken – beeldmontage – omzetten in zwart-wit – klonen en retoucheren – verscherpen – filters – perfecte afdrukken – Camera RAW – en nog veel meer.

Over de auteurs

Johan Kerver is oprichter van The Result Builders, een bedrijf gespecialiseerd in grafische computertrainingen, kleurbeheer en digital asset management. Hij schreef al vele boeken over grafische programma’s en kleurbeheer.

Patrick Toebosch volgt de ontwikkelingen in de grafische sector op de voet. Met passie en gedrevenheid doceert hij voor verschillende gerenommeerde opleidingsinstituten. Beide auteurs presenteren voor onder andere Adobe en HP regelmatig op seminars.

Over deze serie

Ieder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs. U kunt de oefenbestanden die de auteurs gebruikt hebben terugvinden op internet. Kijk op www.pearsoneducation.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

Photoshop CS3 de basis - Johan Kerver & Patrick Toebosch
Pagina's: 270
Prijs: € 11,90
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
ISBN: 9789043014670

BESTEL DIT BOEK:

Redactie
| 11-12-2007
Boeken algemeen