Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Actueel

Nieuwe regeling Getty Images aangepast

Getty Images heeft recent een regeling geïntroduceerd om foto’s online voor € 49 aan te bieden. Met behulp van de nieuwe regeling kunnen klanten bekroonde foto’s uit de collectie beeldmateriaal gebruiken voor hun media-uitingen en advertenties op de snel groeiende online markt.

© Getty Images

Sinds de introductie van deze nieuwe regeling heeft het bedrijf duizenden nieuwe klanten mogen begroeten en een duidelijke omzettoename gezien. Bovendien verwerven klanten niet alleen een licentie voor de foto’s die onder deze regeling vallen, maar ook voor ander beeldmateriaal uit de collectie van Getty Images.

Getty Images maakt eveneens bekend dat de regeling voor fotowebsales op een aantal punten is aangepast. Dit betreft vooral wijzigingen in de licentievoorwaarden voor onlinefoto’s, waardoor fotografen meer profiteren van de explosieve groei van de onlinemarkt.

"We hebben prettige en constructieve gesprekken met onze fotografen gevoerd...", aldus Paul Banwell, directeur voor contacten met fotografen. "...De voorwaarden voor het gebruik van rechtenvrij beeldmateriaal blijven ongewijzigd."

Meer informatie is te vinden op www.gettyimages.com.

Redactie
| 26-11-2007
lifestyle